hemskt

Kollade på en bokumentär förut på fyran, handlade om en tjej som hade blivit våldtagen och några veckor senare överfallen med svavelsyra så hela ansiktet blev totalt brännskadat. innan var hon modell och nu vågar hon knappt gå ut. hon hade träffat killen på facebook och sen börjat träffa honom irl, men en kväll ville han ha sex men hon sa att hon inte orkade vilket han inte accpepterade och våldtog henne. Nån vecka senare hade han fixat en kille som hällde svavelsyra på henne när hon gick utanför sin lägenhet. Så jävla hemskt, usch alltså. Detta hände i London.

Nu sitter jag o kollar på fotbollskväll, eller det är på tv:n iaf jag kollar knappt. 22.40 var det någon mer dokumentär på 4an som jag vill se. Den heter fånge hos psykopaten.

Innan dokumentären ska jag kramas lite med micke, han har fixat med hyreskontrakt (andrahandskontrakt) nån timme nu.

Imorn är jag ledig, på kvällen ska jag spela fotbollsmatch. Emma skulle komma o kolla, sen efter matchen ska vi ut o vandra lite i Linghem. Vi är barndomsvänner och bodde grannar jätte länge. Men nu bor båda i stan och hennes mamma bor också i stan så hon är typ aldrig i Linghem.

/Cc.

mår halvbra

hostade massor i natt och är fortfarande ganska hes, men det har blivit lite bättre iaf! va o tränade nyss men så fort jag tog i så dunkade det i huvudet men jag kämpade på ändå. nu är jag hemma, känner mig helt död så det blir nog en film eller två ikväll.

väntar på att maten ska bli klar så jag kan kolla på film sen!

/Cc.


bra helg

har haft en jätte bra helg! i fredags va vi ute och hade kul, dansade massor och så. igår var vi hos pernilla och grillade, spelade kubb och dansade, jätte trevligt var det. idag har i inte gjort mycket. nu har vi precis kollat på brothers, en bra men sorglig film...

ska se en till film nu o sen sova, jag hoppas min röst har återvänt imorn är sjukt hes...

/Cc.

städat uteplatsen

hade inget o göra så jag städade lite på uteplatsen, rensade ogräs mellan plattorna och sopade rent. När jag var klar med det kom micke hem, vi byggde då ihop dynlådan där vi har våra stolar eftersom de är i trä och tyg. Hellst skulle jag vilja ha råttingmöbler på uteplatsen, det skulle vara sjukt mysigt. Men nu ska vi ju flytta till Oslo om en månad så det känns onödigt o köpa det.

Jag börjar bli orolig över allt med Oslo, vad händer om vi inte får ett jobb? Då kommer vi inte kunna resa och måste förmodligen flytta hem till föräldrarna eftersom vi hyr ut lägenheten i ett helt år. Jaja allt löser sig säkert hoppas jag, skulle ju va så sjukt kul o komma iväg o resa!

Micke åkte upp till universitetet igen för att scanna in nått papper Martin (hans bror) behövde, jag skickade ett mail med ett CV som jag hoppas han har tid att skriva ut så jag kan skicka det. Söker jobb på Glitter i Oslo, skulle faktiskt va kul o jobba i butik eftersom jag aldrig gjort det. Så antingen blir det butiksjobb eller förskolejobb. Eller vad som egentligen bara jag får ett JOBB!

Vid fem ska jag Micke och Amer träna på gymmet, blir nog mage, rygg, bröst och kondition idag. får se hur det blir med konditionen, är lite hostig.

/Cc.

pictures


Innergården.


Stångån tidigare idag.


Slussen.

/Cc.

sola?

Frågan är om jag ska lägga mig i solen en stund innan jag korrläser min uppsats. Men frågan är om det är för mkt moln? eller kallt? Ska ta en titt. Det såg bra ut så nu ska jag sola o lyssna på musik en stund!

/Cc.

what to do?

Idag sov jag tills jag vaknade, det var sjukt skönt. Nu ska jag strax ut o gå innan jag käkar frukost, blir nog en sväng runt stångån dag med! Typ det enda mysiga stället man kan ut o gå på här i Linköping.

Efter promenden ska jag nog lägga mig i solen en stund, ringa Malin o kolla vad hn gör idag.

Hörs senare

/Cc.


godnatt

skrev klart på sista examinationen förut så imorn blir det korrläsning för hela slanten. fotbollsträningen var ovanligt rolig idag, men u-laget förlorade tyvärr matchen :/ surt. men dom såg tyvärr inte ens ut att ha roligt på plan.

ne nu ska jag sova, hoppas på bra väder imorn!

/Cc.

sol sol sol och flugor!

Hej hopp! Jag ligger ute i solen på innergården, känns alltid lika fel att ligga hä o sola men va fan orka bry sig egentligen. Tog med mig datorn och lite böcker ut för att jag skulle plugga, har skrivit en halv sida och nu vet jag inte om jag orkar mer! ska sola lite en stund sen får jag se om det blir något mer skrivet idag.

skickade iaf in matteuppgiften nyss, har bara tre referenser men hittade inga mer så hoppas på att det duger.
det är sjukt många små flugor här, stör ihjäl mig dom är jobbiga som fan. haha. men men det är sommar!


/Cc.

Ut o gå

Jag ska passa på att gå ut o gå nu när det är sol och blå himmel ute. Det skulle bli molningt fram på dan så jag vill vara ute lite. Måste ändå plugga senare.

Idag ska jag alltså gå en promenad nu på morgonen runt ån, sen hem och plugga, kanske träna armar på gymmet och sen fotbollsträning ikväll.

Nu är det dags att gå!

/Cc.

Burned

Hade en gång kvar på solkortet, så utnyttjade det när jag var på gymmet idag. Och satan i gatan vad det tog bra. Så nu har jag brännt mig lite... Blir o smörja in mig ordentligt innan jag går o lägger mig. Jag är hungrig igen, bara för micke sa att det lät mkt när jag åt ville jag inte äta mer. dumma.

kollar på efterlyst, ganska bra program faktiskt. spännande ibland.

Vi har tagit kort på lägenheten idag och jag har även packat ner saker som jag inte behöver den sista månaden här som ska till Linghem imorn. Kommer kännas konstigt att flytta till Oslo. Om vi inte får något jobb så vet jag inte vad vi ska göra. Vi tar en chansning helt enkelt.


Mannen

Saknar min älskling som är i skolan hela dagarna. Jag bara pluggar hemma och det är ganska ensamt ibland. Imorn eller på fredag ska jag komma om mina vänner är lediga, så vill jag ha fint väder också. Vill sola och åka till någon sjö!


Mannen och hans bror!

/Cc.

Snart kommer regnet

Oj vad mörkt det börjar bli ute, sitter i sovrummet vid mitt skrivbord. Har varit ganska duktig och pluggat idag. Ska bara försöka hitta nån mer referens till matteuppgiften som ska in imorn. Hatar när man måste hitta referenser, o så passar dom ändå bara in halvbra. Jaja. Så kan det va.

Jag och syrran var en snabbis på stan förut innan vi tränade, jag köpte naglacksborttagning på HM. Sen gick vi till Gina där carro skulle köpa några linnen och toppar som hon kollat på tidigare i veckan, eller om det var i helgen. Jätte fint. Jag sk egentligen inte shoppa kläder eftersom jag inte vet om jag ens får nått jobb i Oslo till sommaren. Tyvärr hittade jag jätte fina jeansshorts, ett baslinne, ett annat linne/klänning och en jätte söt ring med en rosett. 516 kr fattigare blev jag där.

Jo men nu kom regnet, ser ut som åskregn också. Blä. Ne nu ska jag läsa igenom och försöka hitta nån mer referens så jag kan skicka in arbetet sen. Efter det har jag bara ett arbete till som ska in. Sen ha vi redovisning av antingen litteratur eller matte uppgiften. Sen är det sommarlov :)

Shortsen.
Linnet.
Ringen.

/Cc.

solen vart är du?

Jag är uttråkad, jag hade glömt (inte haft tid) att göra kursuppgiften tills idag så de blir ingen skola idag. Istället är det tänkt att jag ska plugga/ skriva på mina examinationsuppgiifter. Matten är nästan klar, ska läsa igenom och försöka få in någon mer referens iaf. Svårt att hitta till den tycker jag.

Sen ska jag ta tag i litteraturprojektet och skriva om det. Blir nog inte så svårt men jag är opepp. Det ska in på måndag så jag har ju tid på mig men det skulle vara skönt att bli klar så man slipper tänka på det.

Snart är det dags för flytt till Oslo också. 1a juli hyr vi ut våran lägenhet ifrån så innan dess ska allt vara utplockat. Lägenheten i Oslo får vi 3e juli, men den är möblerad och vi kommer bara hyra den en månad för att se om vi får några jobb.

När jag har pluggat en stund skulle jag behöva gå på stan en sväng, men jag skulle behöva mamma då jag inte har så mkt pengar ;) hehe. Ne men jag vill gå på stan med henne. Ska ringa syrran också för nån gång under dan ska vi träna på gymmet. Men nu är det dags att börja plugga...

Jag och Malin solade i förrgår!

/Cc.

Nice

Idag råkade jag åka upp till skolan tre timmar för tidigt. Bra bra, kollade fel på schemat. Sån tur var Malin sötnosen hemma så jag cyklade till henne. Vi solade och pratade massor, synd bara att jag hade lektion vid ett. Hade kunnat legat där i solen hela dagen.

Mamma fyller år idag :) GRATTIS :D Så jag var där o käkade, sen kollade vi när u-laget hade match. Blev 1-1.

Imorn ska examination 1 in och jag har skickat in den nu, hoppas jag blir godkänd!

Vilket skitväder det blev ikväll, det skulle tydligen bli dåligt väder imorn med. Vill ha mer soooool ju.

/Cc.

I Linghem

Är i Linghem och pluggar ute i solen. Är sjukt skönt, tyvärr blev det lite monligt för en stund sen. Men det är lika skönt för det :) älskar sommaren, som jag längtat :D

Ska snart gå in och kolla på hockeyn, semifinal (swe- tjeckien). Sen efter det ska vi grilla :) MYS! Ikväll blir det några cider, kolla på fotboll och sen kanske gå ut!

Underbar dag!

/Cc.

vfu:n är slut och jag lika så

nu är vfu:n slut, jag är rätt sliten också efter tre veckor. är inte van att gå upp tidigt. Men skönt att den är slut nu, ett steg närmare sommarlov. Men förhoppningssvis blir det inte mycket lov i sommar, jag vill tjäna massor pengar så jag kan resa sen :D

Kom precis hem från en fotbollsmatch, vi spelade mot gnällspikarna (Kimstad), vi vann med 4-2. Förövrigt måste det vara sjukt tråkigt att spela i ett sånt lag som gnäller på domaren, på varandra ja på allt, fy fan säger jag bara. Och tränarna var ju lika gnälliga dom med. Ryktet säger att tränarna låste in en av deras spelare i omklädningsrummet under matchen och gick senare och öppnade??? sjukt isf.

Nu ska jag käka en pizza ristorante!

/Cc.


...

allt känns piss, vet inte vad jag vill.


tusen bollar i luften

har fortfarande vfu, sista veckan nu så det känns ganska bra. men tyvärr får jag ju inte sommarlov riktigt än utan tre exminationer ska in och två av dem redan nästa vecka så jag har att göra. dessutom måste vi hitta nån som vill hyra våran 2a och hitta en lägenhet och jobb i Oslo. allt på en gång känns det som, men det blir lätt så när man skjuter upp allt hela tiden. dumt som .... men nu har jag iaf skrivit CV så det ska skickas iväg till två förskolor. jag har också skickat iväg CV till en vikariepool som jag hoppas kunna få jobb på lite i sommar.

allt känns upp och ned just nu men jag får hoppas allt löser sig till slut och att man först och främst får jobb och boende iaf.

ska vika tvätt och sen städa lite nu.

/Cc.

tråk

har tråkigt, skulle behöva plugga för att få lite gjort men jag har tappat motivationen totalt :( skulle vara grymt skönt att bli så klar som möjligt med alla uppgifter som ska in efter vfu:n. men men nu ska jag duscha iaf så får vi se om jag hittar lite motivation till senare.

ikväll ska jag och micke på bio iaf :) mys.

/Cc.

seg

är seg i kroppen, spelade match igår och hade träning idag. Micke hade lagat kyckling, klyftpotatis och bea till oss när jag kom hem. det var hur gott som hellst. tack bejbi.

nu kollar vi på hockeyn, sverige spelar ganska dåligt. hoppas på bättre spel i tredje. tjeckien leder just nu med 2-1.
när hockeyn är slut har vi tänkt kolla klart på en beck film som vi började se igår.  men jag är trött och vet inte om jag orkar se, kommer nog somna som igår.

imorn ska jag plugga lite, sen ska vi på bio och kolla på robin hood. de ska bli mys.

/Cc.


Törstig

Sjukt vad jag blev sugen på nått gott att dricka, ska nog göra kolsyrat vatten med citronsmak. Skulle vilja ha cola med orkar inte gå o köpa så vatten får duga :)

Idag har jag och M spelat fotbollscupen, det gick sådär. Vi förlora två matcher med 0-1 sen var vi tvungna att åka och spela sista innebandymatchen med studentlaget. Där blev det vinst med 3-1. Under tiden hade fotbollslaget spelat sista matchen och vunnit med 2-0, men tyvärr räckte inte det till slutspel.

När vi kom hem städade vi lite, jag planerade mattelektionen jag ska ha imorn och nu ska vi snart kolla på hockeymatchen.

Nu ska jag fixa vatten :)



/Cc.

helg

så skönt det är med helg, behövs verkligen efter en vecka på vfu:n. Igår spelade jag fotbollsmatach. Vi vann över Mjölby Södra med 1-0. Sen gick jag på Utekravallen, de va sjukt kul! Jag och Emma hade as kul! Kvällen slutade dock inte lika lyckligt, men det behöver vi inte ta här.

Imorn ska vi spela jag och Micke spela fotboll, det är Liu world cup. Så det blir nog kul. Stukade foten igår på matchen men det går nog bra bara jag tejpar!

Nu ska jag fortsätta kolla på Barca.

Micke har fixat två bilder så här kommer dom :)


Jag i påskas när vi var i Hede och Vemdalen.


Jag och mannen :D


/Cc.

TRÖTT!

Fan va trött jag är, har knappt varit hemma på hela veckan känns det som. Nu har jag precis varit på fotbollsträning och om en stund ska vi upp till universitetet och spela innebandy. Jag är ganska opepp just nu för jag är så trött. Men jag ska nog vila/sova en halvtimme så är jag förhoppningssvis lite piggare sen :)

Vfu:n går bra, tycker min handledare styr planeringen lite väl mkt så jag har inte så mkt att säga till om tyvärr. Men det kanske blir bättre med tiden. Ne nu ska jag vila, ha det bra.

/Cc.

tiden räcker inte till

hinner inte skriva mkt här nu när praktiken har börjat, hade min första lektion med Sixtenboken idag. Det gick bra men det tog mkt längre tid att läsa än vad jag trodde så får planera om lite till nästa lektion. Eleverna fick också ha strafettskrivning vilket jag tyckte gick bra, de förstod vad de skulle göra men resultatet kanske inte blev det bästa. Men jag tycker att det fanns många fler som blev bra än som inte blev det.

Ne nu ska jag mysa lite med älsklingen innan det är dags att sova om jag ska orka med hela veckan.

/Cc.

Aj

Har ont som fan i ryggen nu och är sjukt bitter att jag inte kunde spela hela matchen. Det suger. Hoppas sjukgymnasten vet vad det är för fel och kan göra nått åt det. Annars tänker inte jag spela mer fotboll tills det är helt bra. Blir bara gym då.
Ska dit om en timme, är lite smått nervös :/ hehe men de går väl bra hoppas jag.
/Cc

Match snart

Ska snart åka o spela match :) Tagga tagga. Sen ska jag stanna i Linghem för att gå till sjukgymasten.

Vi har Vfu nu i tre veckor så jag kommer vara borta typ hela dagarna och sen träna på kvällarna så det lär inte bli så mkt skrivet här. Men de är det nog ingen som lider av :P

Ska käka frukost nu.

/Cc

Bakis

Hej hopp. Har typ sovit tills nu. Nu har jag precis beställt en pizza som jag väntar på. Glömde skriva den nya portkoden så jag lär väl få springa ner och hämta, jobbigt och klantigt... Men men de är ju inte så långt ;)

Idag ska jag kolla på hockeyn och sen planera lite lektioner och sen skriva ut det i linghem imorn då jag tror min skrivare strejkar :P

Ska vänta på pizzan och lata i soffan nu.

/Cc.

RSS 2.0