Men hej

Jag är hemma igen, tillbaka till vardagen... Såhär opepp har jag inte varit på att plugga sen jag vet inte när. Det känns alltid lika jobbigt att tab tag i allt igen när man varit ledig eller bortrest, men men de är väl bara o bita ihop och ta tag i allt. Som M sa blir det bara ännu jobbigare om man deppar ihop.

Veckan har varit underbar iaf, ska lägga ut bilder när jag lagt in dem på datorn. Micke håller på o klippa ihop en film som jag lägger ut här när den är klar, om den blir bra ;) Men det tror jag!

Imorn har jag VFU, ska samla in lite elevtexter som barnen skrivit under de första året i skolan, får bli o kopiera lite grand! Annars ska jag inte göra så mkt mer där imorn än o vara med, har ju bara en dag den här veckan så de blir inget speciellt. Prata med min handledare om den nya kursen bara, men jag har typ ingen koll eftersom jag inte varit hemma...

Ne nu ska jag kolla lite på tv o sen sova.

/Cc.


let´s goooo

Snart åker vi :) Fan va kul vi kommer ha! Skriver här om en vecka, många bilder också förhoppningsvis! :)

FJÄLLLLLEEEN :)

Skönt!

Nu är tentan gjord, det kändes bra men man vet ju aldrig hur dom bedömer osv. Nu ska jag käka en matlåda från igår sen är det dags att börja packa. Åker nog med pappa till Linghem när han slutar vid 4, om packning och tvätten är klar då vill säga :)

Ne mat nu, är hungrig!

/Cc.

redo?

hoppas att ja är redo för tentan nu, för orkar verkligen inte plugga mer nu! har precis handlat lite mat, tänkte laga spagetti och köttfärssås till M kommer hem från skolan. han hade lång dag idag 8-19, segt! hehe men lite bra så han inte har stört mig när jag pluggat ;)

ikväll ska vi bara ta det lugnt, eller iaf jag M kanske har planerat annat. ska kolla på handbollsmatchen vid 8 sen blir det nog sängen så jag är utvilad inför tentan. tentan skriver jag imorn mellan 8-13. efter det ska jag PACKA! O så städa o fixa lite i lägenheten innan vi åker. Carro och Rickard får nog hämta upp oss i stan på fredag morgon om jag inte hinner till Linghem imorn o sover där. Vill ju säga hejdå åt mammi och pappi innan vi åker! :)

ne ska ta o börja med maten nu!

/cc

för trött

är för trött för att plugga, tänkte ta en dusch nu o se om jag kan piggna till och orka ta ett sista ryck med tentaplugget. Tror iofs att jag har koll nu men ändå! :)

/Cc.

Älsklingen


Fin bild på M :)

Sista dagen!

Sista dagen med tentaplugg för den här gången, det känns bra! Har nog koll på det mesta och med lite tur med frågorna imorn ska det nog gå bra. Ska väl fortsätta plugga nu, får se hur länge jag orkar plugga men de lär ju bli ett tag annars får jag väl dåligt samvete för att jag inte gör det ;)
Ska läsa igenom lite gamla tentafrågor och svar som jag gjorde till dem igår. Sen kommer M hem och ska äta så jag äter väl med honom! Måste beställa lite böcker till nästa kurs också. Tråkigt!

På fredag åker vi till Hede (svärföräldrarna) och så är vi där hela lördagen och lagar mat så att det inte ska bli så jätte dyrt. Sen på söndagen får vi stugan på Vemdalsskalet, det är student skii-week där söndag till torsdag. På torsdag åker vi tillbaka till Hede och stannar där till lördagen och då kommer vi hem igen. Carro ska på 20-års fest och jag ska på lagfest. Lär nog vara ganska sliten efter den veckan!

sliten

idag var jag sjukt sliten på träningen, helt död i kroppen och orkade inte alls peppa mig själv och ta i som jag brukar. men så är det ibland, nu ska jag hoppa in i duschen (va tvungen o kolla sista 10 på handbollen) sen ska jag sova! men upp tidigt imorn igen för en sista dag med tentaplugg! Ska bli skönt när det är klart, hoppas tentan går bra bara.

Sov gott!

/Cc.

sova

Jag och M har kollat på idrottsgalan, men nu är det dags för mig att sova så jag orkar upp o plugga hela långa dagen imorn. Inte långt kvar till tentan nu, har bara imorn och på onsdag på mig att plugga :/ börjar bli nervös men de känns som jag börjar få koll på det mesta nu.

ska lyssna igenom min inspelning och lär nog somna till den :) hehe.

/Cc.


pluggar i linghem

pluggar inför tentan, de går sådär. börjar få koll på vissa saker men långt ifrån allt. så svårt o veta hur man ska plugga, så sjukt tråkigt att bara läsa igenom allt hela tiden. har gjort lappar med begrepp eller fråga på framsidan och svaret på baksidan så att jag får tänka efter först innan jag läser svaret. tänkte också spela in hela texten på mobilen så jag kan lyssna på det när jag tränar på gymmet eller inte orkar läsa.

jag och mamma har nyss fikat, grönt te, vaniljbullar och en chokladboll ^^ riktigt gott :) ikväll har vi fotbollsträning, löpning ute och sen fys inne. kommer bli jobbigt men välbehövligt! gött att bli vältränad igen, men om jag ska bli det är det nog dags att lägga ner allt gottis ett bra tag ;) satsar på från vi kommer hem från vemdalen till sommaren! heh. LYCKA TILL! hohihi...

har ju tenta på torsdag och sen på fredag åker vi ju :D ska bli så grymt kul!

Ska fortsätta plugga nu, blir att spela in mig själv!

/Cc.

match

mamma hämtar mig snart i stan så ska jag åka o spela innebansymatch :) hoppas på vinst idag! gick upp kvart i 9 imorse och började plugga... pluggade typ till 1 sen har jag diskat och ätit. Kommer hem sent ikväll, ska sitta i sekritariatet på H4:as match kl 19, efter våran match. Såg att dom spelade mot Linghem idag, visste inte ens att Linghem hade ett herrlag?

Ne nu ska jag vila lite innan mamma kommer!

/Cc.

ont

ramlade på höften förra veckan när jag spelade innebandymatch, nu värker det i hela benet. Inte så skönt, hoppas det är bättre imorn när det är ny innebandymatch!

skulle jobbat ikväll men jag behövdes inte då dominte hade så mkt bokningar, ganska skönt men ännu mindre pengar nästa månad :/

nu ska jag snart sova så jag orkar upp o tentaplugga imorn, känns som de kommer bli första tentan jag inte klarar. så sjukt mkt att plugga på.

/Cc.


Gymma nu?

Funderar på att gå en sväng till gymmet nu, innebandyträningarna brukr ju inte va så jobbiga så de borde jag orka. Har ändå inget o göra nu. Då hinner jag lyssna igenom min inspelning med tentaplugg också! Får bli så, ska bara käka nått litet innan.

suck

fan vad jag hatar när det ser ut som skit i lägenheten, kläder och disk överallt. trivs inte alls men tänker inte gå o plocka när det inte är mina grejer.

ska åka till Linghem vid 16, sen 17.45 har jag innebandyträning! Imorn ska vi i pluggruppen träffas en stund för lite tentaplugg :) sen ska jag jobba på kvällen :/ har verkligen ingen lust som vanligt. Hade hellre gått på fotbollsträningen!

På lördag kl 17 har jag innebandymatch! Hoppas det går bra och att det blir en vinst då, det skulle behövas. Nu måste jag verkligen komma igång med tentaplugget för nu är det bara en vecka kvar, börjar bli nervös!

Är sjukt hungrig men de blir väl ingen mat innan jag kommer till Linghem, nu hinner jag ju knappt ändå och M diskar så köket är upptaget.

/Cc.


blev träning idag med

kom till sist iväg till gymmet, trodde jag inte efter att ha somnat i soffan i Linghem! Hehe. Körde kondition i 40 min och sen höfter. Var faktskt väldigt pigg i kroppen idag, inte ofta :D

Imorn har jag redovisning av en avhandling som jag läste innan jul, har knappt koll på vad den handlar om så jag ska ta en dusch nu och sen läsa igenom mina anteckningar innan jag går och lägger mig! Skönt att Josefin har bilen så jag fick åka med henne till campus imorn :) Tack!

Har innebandyträning imorn så jag åker med pappa från jobbet till Linghem när han slutar vid 16 :) Har skola till tolv och sen ska jag hem o tentaplugga lite innan pappa hämtar mig!

/Cc.

run?

undrar om vi verkligen ska ut och springa med fotbollen idag, det är ungefär -10 ute och våran köldgräns är ju -10. skulle ju vara behövligt att springa för min del men jobbigt när det är så förbannat kallt. om vi inte springer är det ju iaf styrka en timme efer :)

idag har jag haft vfu, det gick väl bra. sen när jag åkte tillbaka till Linghem följde jag med mamma och dagbarnen ut och åkte pulka! MYS. Sen skjutsade jag sis till jobbet. Nu är det snart mat och sen träning som gäller. skulle behöva komma igång med tentaplugget ordentligt nu!

/Cc.


promenad med mamma

är precis hemkommen från en promenad med mamma, blev inte alls så lång eftersom att det var så sjukt kallt. Mamma var tvungen att gå förbi Ica också för att köpa lite filmjölk till frukosten :D
Sitter och dricker grönt te med äppelsmak nu, ska strax kolla på biggest looser! De är fan bra! haha.

Ikväll blir det att sova ganska tidigt! Är trött... Lovade mamma att vi skulle göra hennes styrkeövningar nu, lite sit-ups och så :) Orkar inte egentligen men jaja.

/Cc.

gäsp

skit vad seg ja har varit idag, jobbigt! nu måste jag packa ihop lite grejer för jag ska till linghem o sova där, har vfu i björs imorn. fy fasen för o gå upp så tdigt men de ska bli kul att träffa sötungarna igen! :) hoppas mammi har lagat mat tills jag kommer, är hungrig igen! hade matlåda med hennes köttgryta kvar men det var inte så mkt i.

ska nog gå en promenad med unni idag igen, det är så mysigt! kanske vill carro eller mamma också följa med?

/Cc.

en lättnadens suck :D eller nått

fick in resultatet på hemtentan jag gjorde innan jul precis, fick vg :) känns skönt nu när det bara är en vecka kvar till salstentan! guuu så skönt att bli av med klumpen i magen av att inte veta resultatet på hela jullovet :D gött. Nu kan jag kanske hitta motivation till att plugga lite till salstentan också!

/Cc.

bilder från igår

så nu har jag lagt in lite bilder från promenaden med mamma, syrran och Unni.


Unni hittade en liten pinne ;)


Carro, jag och mamma.


Söta mamma


Carro och Unni :) Unni syns knappt i snön!

slutkörd

ska hoppa in i duschen nu, är totalt död efter träningen. frågan är om jag ens kommer upp imorn. hahah. efter duschen ska jag lägga mig i sängen o kolla lite på tv. sen sooova :D ska bli skönt! Blderna från promenaden kommer imorn, orkar inte nu!

/Cc.

snart träning!

har jätte fina bilder från promenaden, men orkar inte lägga in dom på datorn i Linghem så jag lägger in dom efter träningen :)
Det blir tydligen löpträning ute innan träningen inomhus, det är bara -5 och våran köldgräns låg visst på -10 :) haha.
Jag är sjukt seg i kroppen, vet inte hur jag ska ta mig igenom träningen. Får försöka ta mina sista krafter till detta.

Hörs senare, ska käka en banan nu :D

/Cc.

Mot Linghem!

Åker till Linghem, inget kul att va i stan när M är helt död efter gårdagens festande. Å så när han väl vaknar ska han väl plugga ändå.

Så jag åker till Linghem, där ska jag plugga lite, kolla på tour de ski, kanske gå en promenad med älsklingshunden, äta mammas goda taco-paj och träna fotboll- löpa ute och sen styrk och teknik inne. Behövligt. Har iofs träningsvärk men de är la bara o träna bort eller nått :) Har ju börjat träningen till beach 2010 ;))

 TRÄÄNA :D

/Cc.

trött och har lite ont

har spelat innebandymatch i Boxholm, den blev 3-3 vi kvitterade när det var ungefär en halvminut kvar. Sjukt skönt med en poäng, men dubbelt så skönt att sno dem av Boxholm :) Dom hade en galen spelare som satsade till 1000 för o tackla Alex men Alex kom undan och spelaren krocka med sin egna spelare, båda blev liggande och hon som skulle tackla Alex blödde som fan, näsblod. Lite synd om henne var det kanske men jag tycker hon fick skylla sig själv som hon spelade, hon var fan vild. hahaha.
Det var också en annan spelare som fick lite damp när jag höll fast henne lite, då fick jag ett slag över armen. INTE så skönt.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, M skulle ut med några gamla klasskompisar från gymnasiet. Funderar på om jag ska åka till Linghem eller om jag bara ska vara hemma. Har verkligen ingen ork att hitta på nått speciellt. Skulle bara vilja se på film eller nått, lite sällskap skulle iofs inte va fel.

Mickis har lagt ut massor bilder från flicklags tiden med fotbollen, sjukt vad man längtar tillbaka :) Skulle ju egentligen samla ihop gänget o lira lite i sommar!

/Cc.


tacokväll

Nu har jag gjort nytta, har pluggat (dock inte så mkt), dammsugit och vikt tvätt och så har jag tränat. Idag blev det bara 40 min på crosstrainern orkade inte köra för mkt idag för jag har innebandymatch ganska tidigt imorn.

Ikväll blir det iaf tacokväll med Micke, Carro och Rickard! Vi ska bland annat "planera" våran fjällenresa (åker om exakt två veckor!). Det ska bli grymt kul! Vi hinner nog med och kolla lite på let´s dance och kanske en film också.

Micke skriver tenta till 18.00 sen skulle han visst diska men sen så! Själv ska jag hoppa in i duschen nu! Sen kanske plugga lite till innan jag drar bort till Rickard och Carro.

/Cc.


plugga, städa och träna.

Det är vad jag har tänkt att göra idag.


slipper jobba!

Jag slapp att jobba imorn kväll, det känns hur skönt som hellst men jag kommer sakna pengarna sen. Ska bara jobba en kväll till som är bestämt på strandgatan sen ringer dom bara om det verkligen behövs, men som jag sa kommer jag säkert sakna pengarna. Csn är ju inte allderles lätt o leva på men de får gå ett tag :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla vidare på the break-up.


utomlands

sitter i linghem och kollar på massor bilder, hittade lite gamla bilder från när jag och Pernilla var i Turkiet :)

Hur skönt skulle de inte vara att åka utomlands? Skulle va jätte kul om jag Micke, Carro och Rickard kom iväg en vecka eller två i vår!

Skulle vilja ha tillbaka den kroppen, men det kan nog lite träning på gymmet fixa :D


knähund

unni håller fast min ena arm och så fort jag flyttar den så lägger hon tillbaka den och lutar sig mot den, hur söt :) har hunnit med att läsa igenom mina anteckningar till tentan en gång, ska läsa dem en gång till innan jag ska ut o gå med unnibus :)


unni som valp!

/Cc.

Plugga?

Tänkte börja plugga lite inför tentan idag, men de är sjukt hur opepp jag är på plugg. Jag skulle hellre åka tillbaka till Hede eller åka till Thailand. Men men det är väl bara att ta tag i det  tid så man slipper stressplugga senare.

Tror jag har innebandyträning ikväll också, måste kolla upp det. Annars blir det en sväng till gymmet.

/Cc.

Hemma i Linköping

Kom hem i söndags, sen igår spelade jag fotbollscup i Motala hela dagen, har sån sjuk träninngsvärk i vaderna idag :/ hehe. Idag har jag varit på stan med mamma en sväng, köpte bara ett par nya skidstrumor eller jag fick dom av mamma :) Tack! Sen käkade vi bakad potatis, jätte gott men lite för mkt lök i röran tyvärr.

Ikväll har vi tvättid, sen ska vi kolla på handboll och JVM. Blir en lugn kväll :) Imorn måste jag verkligen ta tag i plugget igen... En uppgift som ska in på måndag, sen har jag tenta den 21 så har en del att ta tag i...

V.4 åker vi tillbaka till Hede, jag Micke, Carro och Rickard har hyrt en stuga på Vemdalsskalet sön-tors, det är student skii week där så det lär bli mkt skidåknng och fest :D Längtar så in i :) Sån tur är missar jag bara 4 timmar i skolan på en hel vecka vilket känns bra! Inte kul o missa för mkt.

Här kommer lite bilder från när jag och älskling var och åkte skidor över jul och nyår :)

Solen och backen :D

Jag

Älskling provar en jacka han vill köpa :)

Utsikten när vi drack varm chocklad i toppstugan :) Mys! Sjukt kallt ute den dan tyvärr, -22.

Nu ska jag snart gå till gymmet och träna! :) Blir nog bara styrka och gå lite på löpbandet pga träningsvärken i benen! Tycker det är jätte kul att syrran har skaffat gymkort så vi kan träna tillsammans :) Men just nu jobbar hon.

/cec.


RSS 2.0