trött

blev hur trött som hellst nu efter maten, idag gjorde jag och älskling stuvade makaroner och köttbullar! det var gott! Idag har jag pluggat på förmiddagen och sen varit på en ganska värdelös föreläsning mellan 13-16.
Ska vila lite nu och sen kolla lite på tv, kanske läsa lite litteratur också om jag orkar det!

Imorn ska jag plugga och sen börjar jag jobba 16.30. På lördag fyller syrran år så då ska vi fira henne :D de ska bli kul!

Bye


sova!

Kom hem från jobbet nu precis, ska sova när som hellst! Imorn ska ja spela innebandymatch i Västervik, sen blir det stressigt hem och till jobbet direkt, kommer bli en sjukt lång dag imorn. SUCK!

Micke är förkyld som fan och jag hoppas verkligen att han inte smittar mig! Orkar inte bli förkyld nu, måste komma igång med träningen ordentligt. Har ju bara tre träningar planerade i veckan nu så måste lägga in lite egna gymbesök då och då :)

Ne nu får de va slut på skrivandet för den här dagen, sov gott!

hemtentan avklarad

har suttit och slitit med min hemtenta hela dan, det flöt på riktigt bra faktiskt. Men det är alltid lika svårt att veta om man skrivit det dom vill att man ska skriva. Jag får helt enkelt hoppas på att det gick bra. De känndes iaf okej när jag lämnade in den.

När jag var klar med tentan så tog jag det lugnt ett tag och var lite med micke, även om han mest spelade xbox. Sen bestämde jag mig för att gå o träna. Idag blev det mage, rygg och konditionsträning. Känner också av att jag tränade igår, då tränade jag ben och rumpa skaplig träningsvärk :)

Imorn ska jag gå på stan en sväng och leta efter vinterjacka och lite andra grejer får ju lön och csn imorn :D JIPPI! Börjar jobba 16.30 sen och jobbar till 00 tror jag, hoppas det iaf så att det inte är till 03. Pappa och hans jobb skulle till jobbet imorn och spela i race room, det är sjukt kul ;) Lycka till papps! Imorn på stan måste jag också kolla efter pressent till syrran som snart fyller år!

Min mage krånglar som vanligt och gör ont hela tiden typ, måste kolla upp det snart men jag skjuter bara upp det hela tiden. Vilket är väldigt dumt. Micke tjatar om att jag ska ringa vårdcentralen så jag får väl ta tag i det imorn kanske! Gillar inte o prata med dom.

Ska ta lite yoghurt nu och sen mysa lite med bejbi!

Hade bra

skapligt retuscherad

bild från aftonbladet

Ralph Lauren har förminskat en av deras modeller igen, kolla axelbredden jämfört med höfter och midja. Det ser ju helt sjukt ut, så kan man ju inte ens se ut. Huvudet är ju fasen nästan bredare än höfterna...
Vad vill dom att ungdomar ska tro? att man ska se ut så kanske?
Jag tycker det är helt sjukt, trodde vikthetsen var över men om agenturerna fortsätter med att retuschera alla bilder på detta sätt lär vi väl aldrig komma därifrån.
Idioter!

Nu ska jag kolla på tv lite, ta det lugnt och försöka o inte tänka på den där jävla hemtentan :)

Bye

tränat

var på dåligt humör
micke sa åt mig att göra något
jag blev sur på honom
gick och tränade
blev trött som fasen i kroppen
blev på bättre humör

hemtenta imorn 8.15-17
nervös
stressad
hoppas att den inte är så svår
då kommer jag få panik
tidsbrist
va händer om man inte hinner klart?

ikväll blir det lugnt
kanske se på en film
utan godis, måste sluta
inte bra för mkt socker
varför ska det va så svårt?
beroende?
får skaffa nått annat
men vad?

RSS 2.0