kallt!

Jag som tyckte det var kallt hemma, uschan! Men men här är det iaf ok att ha täckbyxor på sig :) haha. -22 är det!
Idag har vi inte mkt planerat, ska gå en promenad snart iaf sen får vi se vad som händer!

Snart julafton ;D

/Cc

snart jul

håller på o fixar med julklappar nu, det sista sen är jag helt klar :) måste även packa massor men det hinner jag nog imorn på morgonen. Mitt på dan imorn ska jag och M till Linghem och äta julmat med mamma och pappa. Kommer sakna dom massor i jul! och syrran också så klart! Men jag tor vi får det bra i Sveg också! Massor snö hoppas jag! men inte sååå jävla kallt, kommer dö! haha

ne nu ska jag packa lite!

/Cecilia

färga håret

Har lust att färga håret brunt men jag vet att jag brukar ångra mig efter nån vecka ändå :/ men om jag inte färgar det jätte mörkt så går det ju alltd o dra i lite slingor till våren. ska fundera lite tills jag och syrran åker till ikea :) Ska köpa julklapp till mamma och pappa! tror dom kommer bli super nöjda med detta :D känns bra!

igår kväll när jag var ute o gick med unni var det sjukt kallt! uschaan, tog iaf lite bilder. dock suger min kamera på mobilen :(


Unni gillar snön :)


Jag var påklädd, drog sedan upp luvan :D

Där ser ni hur håret ser ut nu, ska jag färga eller inte? :)

ut och gå?

är i linghem, har lust att gå ut o gå med unni och mamma men mamma vägrar för att det är så halt! jaja får bli en sväng iaf. tänkte träna innebandy men har ingen lust att köra när de är så halt för en timmes träning 3 mil härifrån. får köra lite skotträning i tvättstugan i linghem istället :D



sjukt mysigt med massor snö :D love <3 försökte göra en snölykta förut med misslyckades då det inte var kramsnö ;)

/Cc.


Hemtentan avklarad

har korrläst och nu ska jag snart skicka in tentan, ska bara samla lite mod :D det känns iaf ganska bra så jag hoppas den som rättar också tycker det!

Ska försöka jobba lite med avhandlingen nu så jag slipper det på lovet, den ligger som grund för våran saltenta den 21 januari. Men jag har ju läst så nu är det bara o svara på frågeställningar.

Ha de

/cc

två bilder

all snö på innergården :)

Mina nya skidbrollor! Dem är knallrosa :)

kanske va lite trött

somnade i soffan halv fem och vaknade av att älskling ringde. Jaja de var väl skönt o sova lite kanske. ikväll blir det väl lugnt om jag ska orka korrläsa tentan hela dan imorn. sen är de bara avhandlingen o jobba lite med, sen jullov :D

undrar om linköping får en vit jul?

om inte så lär jag få det ändå i Hede!

My love :)


hemtenta

hemtentan går bra, har skrivit klart och försöker nu hitta referenser osv. Dock vill jag att någon ska korrläsa och se om man förstår. Micke får nog den uppgiften ikväll ;)

de är massor snö ute och hade jag bott i linghem hos mina föräldrar hade jag åkt pulka på himnafjället ikväll ;) haha ne då men jävlar va kul de skulle va.

om en vecka är jag och älskling i Hede, där är det förhoppningsvis ännu mera snö! :D vet inte hur jag ska göra med liftkort, vill ju åka mer än 4 dar men de blir ju sjukt dyrt då tyvärr.

Mys med snöööö <3

Läst avhandlingen

Har läst avhandlingen och tänkte nu kolla igenom frågeställningarna, avhandlingen kommer sedan ligga som grund för salstentan i januari. Känns lite konstigt då alla läser olika avhanldlingar men ska skriva samma tenta. Men de löser sig väl som allt annat.

Senare ska jag börja förbereda mig till hemtentan som pågår tis-ons, eller jag ska bara sortera upp böcker, anteckningar och lektionsplaneringar. Men de känns skönt så man vet vart allt är när man börjar imorn. Är nervös som fan, har ingen aning om hur den kommer se ut, hur mkt vi ska skriva eller så.

Har även tänkt att pallra mig iväg till gymmet en sväng för lite träning, och även passa på o sola när jag är där :) Kanske också hinner med en snabbis på stan för att fixa julklappar, men de är inte säkert.

Ne dags att plugga vidare.

/Cc.

Träning

Ska packa ihop lite träningskläder till mig och syrran och sedan åka ner till himnaskolan och träna! Börjar förövrigt bli nerös inför hemtentan :/

Helt slut

Har spelat fotbollscup och innebandymatch, jag är helt slut! Blir en lugn kväll i soffan med älskling. Han håller på o fixa med chips och dip nu :) GOTT!

Ha de bra!


Linghem

Ska gå en snabbis på stan med lovely innan jag åker till Linghem. Där blir de o kolla på idol och sen sova för att gå upp runt 7 imorn och åka o spela fotbollscup. Efter cupen eller egentligen innan slutspelet sticker jag iväg för att spela innebandymatch i och mot Finspång.

/Cec.

.

Har läst tre kapitel, känner mig ganska duktig. Jag vet inte hur jag ska plugga till min hemtenta, de är jätte svårt att plugga till det. Men jag borde klara mig, vi har ju två dar på oss och tentan är bara på 5 högskolepoäng.

Kollade min mail och hade fått mail från Vila, tag 3 betala för 2! Är sugen på att gå dit en sväng o kolla om jag hittar nått fint :) Men sen så shoppade jag ju för ganska mkt pengar i onsdags så har inte så mkt pengar kvar. Borde kanske inte men kan ju gå dit bara för att kolla.

Vet fortfarande inte vad jag ska köpa till svärföräldrarna i julklapp, känns jättesvårt. Vill ju komma på nått bra. Men i värsta fall får jag väl va med på ett hörn på Micke och Martins julklappar till dom.

Jaja ska väl fortsätta med pluggandet, gå en snabbis på stan först bara.

/Cc.

Bilder



Jag innan middagen/vilda natten med brudarna!


Nya skorna.

Provar Mickes nya mössa! Osminkad och trött/bakis ;)

Plugg hela dagen lång

Måste ta tag i tentaplugget nu, eller iaf läsa klart litteratur. Har en hel avhandling och några andra kapitel kvar... Så ha en bra dag!

Toppenkväll igår!

Hade så sjukt kul igår med brudarna:) men det blev nästan för kul och för mkt att dricka;) det fick jag betala för idag, men jag mår väl som jag förtjänar! Haha. Men tack tjejer för igår, det var så kul att träffa er igen:) massor love till er! Måste verkligen ta tag i plugget imorn, känns sådär att jag inte pluggat något...

Fin nu? ;)

Har precis gjort mig i ordning :) Har på mig tights med blixlås längst ned och en grå oversize långärmad tshirt :) Väntar på att Emma ska ringa och säga vart och när vi ska ses!

Har också hunnit med att göra om i badrummet, så nu är det svart och turkost. Har klistrat på kaklelplattor från Lagerhouse svarta och turkosa och köpt ny matta, tvålhållare och burk för tandborstar också de i turkost!

Ha en bra lill-lördag!

/Cc.


Julklappar!

När jag vaknade kl 07.00 imorse kännde jag att jag fortfarande inte var helt bra, så jag orkade inte upp till skolan. Isället sov jag till kvart i 10 då mamma ringde och sa att hon och syrran skulle åka in till stan. Då var det bara o gå upp o göra sig i ordning för en dag på stan.

Jobbigt var de att gå på stan när jag inte mådde helt 100, men med trevligt sällskap och god mat fixade det :) Köpte lite julklappar och har nu inte så mkt kvar. Har mamma och pappa kvar men jag och syrran vet vad vi ska köpa så de är inte så jobbigt!
Men sen har jag svärföräldrarna också som jag inte har en aning om vad jag ska köpa till, några förslag? Kan ju be Micke fråga dem vad de vill ha eller om de behöver något speciellt...

Köpte även ett par boots till mig på Scorett :) Riktigt fina! Bild kanske kommer senare om jag orkar/hinner!
Emma S jobbade också på Scorett så träffade henne, guu va saknad hon är!!! Men ikväll ska vi iaf ut och äta för Emma G fyller år imorn :) Köpte en lite pressent till henne också, hon är också saknad. Jag måste skärpa mig och träffa kompisar mer! Illa detta.

Ne ska vila lite och lyssna på musik innan vi ska ut o käka :)

Så fint har inte jag slagit in, men nästan!;)

/Cc.


Sjuk

Är sjuk av vaccinet, har ont i armen, huvudet, kroppen och magen. Inte så kul direkt, men mår bättre nu än vad jag gjorde i natt. Jag och Micke skulle ju gå på hockeyn idag men jag vet inte om jag orkar blir att ta en lång dusch och känna efter :) Skulle ju va kul!

Jaja duscha var det! Måste ringa Micke också så att han köper biljetter!



vaccinerad

jag och micke följde med pappa ut till linghem imorse för att vaccinera oss mot svinis. gick bra, men nu börjar jag må mindre bra... ont i armen framförallt, men har även ont i kroppen och i huvudet. hoppas de är borta imorn har ingen lust o bli sjuk!

blir o bara ta de lugnt i soffan ikväll :) imorn kanske de blir hockey (lhc-fbk) om vi mår bra och orkar åka upp till skolan och köpa studentbiljetter! annars blir de julmys hemma hos martina med några i fotbollslaget :)


hemma

pappa ringde mig förut och påminde mig om att vi hade fotbollsmöte idag, en timme innan det började så de va bara o snabba på lite. mötet var ganska så tråkigt, men vi fick gott fika! sen efter mötet var det träning. gick ganska bra idag!

en dålig grej är att våran nya tränare inte bildar sig en egen uppfattning om vilka som ska spela i a-laget utan bara går efter vad våra gamla tränare tycker. om vi ska ha en ny tränare måsta han få bilda sig en egen uppfattning annars kommer de bara bli samma sak igen då u-lagsspelarna aldrig får chansen.

nu kollar jag på vem kan slå filip och fredrik! de är kul :) ska käka lite också!

/cec.


.

håller på o tvättar, alltid lika tråkigt. och idag var de mkt tvätt också... ska även ta ett varv med dammsugaren har jag tänkt! puh!

borde plugga lite också känns det som, har några kapitel i kurslitteraturen som ska läsas tills imorn.
ikväll är det fotbollsträning också! har ont i knät men har inte gjort något med det, väldigt konstigt!

 varför är söndagar alltid då sega för? bara för att det är måndag imorn säkert!

mössor

håller på o virka mössor, är klar med en vit och håller på med en svart nu. dom blir fakriskt riktit fina. efter dom här två ska jag försöka mig på att göra något mönster eller någon figur på! kommer säkert bli svårt, men roligt :)

har varit o spelat innebandymatch också, de gick inget bra för mig idag. men förövrigt spelade laget ganska bra, men det räckte inte riktigt till idag utan vi förlorade med 6-3. vi spelar i utvecklingsserien och dem vi mötte har också ett lag i div 2. tydligen får man ha med hur många spelare som hellst från de laget som spelar i den högre divisionen. detta hade de utnyttjat kan man säga där huvuddelden av deras lag bestod av a-lagsspelare.
det jag vill få fram är att det borde finnas en gräns för hur många spelare man får ha med från sitt a-lag om det spelar i en högre serie. känns ganska orättvist. men men en förlust har ingen dött av. tappade serieledningen och ligger nu mer 2:a.

ikväll hade jag först tänkt o festa med syrran o några av hennes kompisar, men jag är allderles för seg och trött så de blir en kväll framför tv:n istället. ska kolla på robinsson kl 8 :)

bilder på mössorna kommer när den svarta också är klar!

/cec.

På jobbet

Sitter på jobbet nu, ganska mkt folk... Hade hoppats på att få sluta tolv men de känns som att jag kan glömma! Blir nog minst till halv ett...

pluggruppen

har pluggat med pluggruppen idag, känns hur skönt som hellst att slippa göra allt jobb själv och umgås med dom ibland! prata lite om all litteratur och sammanfatta begrepp osv. tack tjejer, skulle inte klara allt plugg utan er :)

nu är jag hemma iaf, ska käka lite o sen kanske se på en film. halv 5 börjar jag jobba och jobbar till 12. bra med pengar o idag känns de inte så jobbigt som de brukar. börjar dock redan bli nervös för nästa fredag då jag ska hjälpa till o servera, eller bära lite tallrikar. måste nog träna lite hemma så jag inte tappar allt! men jag hoppas på att jag får sköta buffén och bara hämta de som behöver fyllas på o så. de här jag iaf gjort nån gång förut :)

imorn är de viktig match med innebandyn, måste vinna för att behålla serieledningen :) taggad som fan! :D på söndag blir de plugg och fotbollsträning!

jag vill ha en snyggare blogg men jag vet inte hur man gör :(

/cicci.

New moon

kollade på den i lördags, den var bra men jag visste vad som skulle hända hela tiden eftersom att jag hade läst boken. Så det blev aldrig jätte spännande. Är lite halvförkyld och trött så de blir ingen träning idag :( ska ta de lugnt i soffan och virka klart min mössa! Men tyvärr blir den för stor!

Idag har jag pluggat nästan hela dagen, de går inte jätte bra direkt orkar inte hitta referenser till allt jag skriver! Men de löser sig väl nån dag! Har redovisning av två kursuppgifter imorn så jag måste kolla igenom och skriva ut dem. Hoppas inte skrivaren strejkar bara för då blir jag sur :P

/Cec!l!a


RSS 2.0