trött

tack för igår girls, det va jätte kul! jag är grymt avis på eran lägenhet också, så sjukt fin :D

idag blir det lugnt ska inte göra så mkt alls, kanske gå en sväng på stan lite senare bara... M är i skolan och pluggar han har typ lyckats föra över sin förkylning på mig inatt tror jag :P hahha dumma. Men jag hoppas på att det går över under dagen :) har ingen bra kamera så tog inga bilder alls igår... måste köpa en liten digitalkamera tror jag så jag kan ta lite kort!

/Cc.

inflyttningsfest

ska på inflyttningsfest hos emma, emma och malin ikväll! ska bli jätte kul, länge sen jag träffade dom nu :( måste verkligen träffa mina vänner mer!

ne ska ner på stan en sväng, till systemet och sen kanske försöka hitta nått fint att ha ikväll...

/Cc.

OS

ligger i soffan med älsko o kollar på OS, just nu är det herrarnas stafett. imorn bitti 06.05 ska jag vi kolla på sverge- slovakien. efter den ska jag plugga lite sen blir det filmmys med josefin, malin och rebecka i klassen! vi ska göra fruktsallad också :) mums!

/Cc.

...

har skrivit på fallstudien hela dagen, börjar kanske se ljuset i tunneln :) ska skriva in det sista imorn och sen är de bara korrläsning och leta referenser kvar!

funderar på om jag ska till gymmet en sväng, men det har jag knappast någon motivation till tyvärr o speciellt inte att träna själv efter som att M har blivit förkyld, krya på dig älskling :)

Blää va tråkigt jag har nu orkar verkligen inte plugga mer men vet inte vad jag ska göra istället...

/Cc.

ingen träning?

har ingen skjuts till träningen, verkar inte vara nån bil som går från stan idag. funderar på om jag ska ta bussen, men jag vet inte om det är nån idé eftersom att jag ändå är halvskadad. segt o åka buss dit i såna fall om det ändå inte går att träna fullt ut.

skulle ju vara kul o träna iofs...

/Cc.

Till uni.


Jag innan festen i lördags....

Nu måste jag åka upp till skolan för att ha redovisning och föreläsning/seminarium....

/Cc.

mätt och glad?

Är mätt som fan, känns sådär. gillar inte o va för mätt :P kan ju knappt röra mig, hahah. låter som jag är värsta fettot nu men riktigt så är det ju inte även om det känns så rätt ofta. men ska skärpa mig som jag sagt 10 000 ggr förut och ta tag i mitt liv... Men händer det nån gång? NEJ. Hur svårt kan det va?

Ska snart tejpa M:s fot ;) sen ska vi ner till Martin och skotta fram hans bil som vi ska låna upp till uni.
Ne ska kolla lite på OS nu!

/Cc.

ont i låret/låren

lårkaka och en lätt sträckning i högerlåret och en sträckning i vänsterlåret hindrar mig från att spela innebandy med studentlaget ikväll. har fått matchtröjorna, lila och vita, riktigt snygga hahah.

ska iaf med och kolla, micke är ju också med :) hoppas på vinst! 

ska laga mat snart, eller så blir de o äta matlåda från dan.

/Cc.


fest igår, plugg och träning idag

Igår va vi på fest hos en av syrrans jobbarkompisar, det var trevligt. Men jag orkade inte gå ut sen, så jag tänkte gå till Mcd och sen hem o sova för att orka plugga idag. När jag kom till Mcd var det helt tomt och på dörren stod det: Idag stänger vi 24.00 pga vädret. Jag som ville ha mat, skit också men sån tur va fanns det en matlåda hemma men vad är det jämfört med donken på fyllan?

Nu kommer mamma eller pappa snart och hämtar mig, ska på fys-träning med fotbollen i Linghem.  Sen blir det o kolla OS ikväll! Sen gå upp svinigt tidigt imorn och kolla på hockeyn. Men sån tur är börjar jag ett imorn så de är bara o sova vidare efter hockeyn :)

Måste packa lite grejer nu...

/Cc.


snökaos

en vettig anledning till att stanna inne och slappa i soffan hela långa dagen :) yes! nedå vi håller på att städa och tvätta, jätte roligt är det inte men väldigt välbehövligt när tvättkorgen var överfull och lägenheten såg ut som ett bombnedslag! är nog inte riktigt vuxen att bo utan mamma och pappa än, måste verkligen bli bättre på att städa o hålla ordning på saker... men men de kommer väl nån gång :) trivs verkligen inte när det är skitigt och stökigt hemma så det är nog dags o göra nått åt det om jag ska orka.

ne nu ska vi ner till tvättstugan och hänga upp tvätt o slänga i två nya maskiner... kanske att man orkar iväg till gymmet en sväng, om vi nu hinner klart med allt innnan det stänger.

/Cc.

vvvddffaadrtyrrrwwewweetttgtyhhyhydsdssdsdsdsdssdsds

hej.

varför så trött?

kan man ju undra, även att jag sovit mkt så är jag jätte trött ändå. blir att gå o lägga mig tidigt idag och hoppas jag är piggare imorn.
idag har jag mest slappat men även pluggat en del. imorn har jag lektion 9-12 sen ska jag nog plugga lite o sen åka med pappa till linghem för att senare träna innebandy.

ska kolla vidare på GE galan nu, sådär intressant men ändå. 5an funkar inte o jag hade velat se på vinterspelen i åre, det är roligt.

/Cc.

LM

ska spela fotbollscup imorn i campushallen, linköpingsmästerskapen! Så jag börjar tagga lite nu ikväll! På fel sätt med lite godis iofs, men de blir lugnt iaf :)


RSS 2.0