träääning nu!

ska iväg och träna fys/styrka med fotbollen, sen blir det hem och sova o imorn ska jag till vfu:n igen. Micke ligger o sover i soffan, han är förkyld. väldigt rolig o umgås med då, inte så va?

träning nu iaf :D NICE!


/cec.

fotbollscup och innebandymatch

Ska snart sova, är jätte trött efter att ha gått upp 06.00 hela veckan. Är inte riktikt van vid det :) Men jag har haft en jätte bra vecka på vfu:n och kommer sakna alla elever i helgen! Har en vecka kvar sen träffar jag dom inte fören efter jul :(

Imorn har jag fotbollscup i norrköping, åker hemifrån 09.30 och cupen håller på till ca 15.30. Direkt efter det ska jag spela innebandymatch i skärblacka samling 16.00 är nog hemma kanske 20.00. kommer vara helt död imron kväll men det kommer bli en toppendag imorn :D

på söndag kanske jag ska spela cup också om vi går vidare från imorn. Om vi inte gör det ska jag sova länge och försöka plugga lite, sen träna fotboll på kvällen om jag orkar.

 Länge sen på en cup :) Jag hade röda skor!

Godnatt! :)

/cec.

träningsvärk

har sån sjuk träningsvärk i mina axlar och rygg :/ men men då känns det att man gjort nått iaf! Skulle verkligen vilja hitta på något ikväll men de ser ut som att de bara blir o dega i soffan, skönt det med men lite tråkigt ändå... Imorn åker älsklingen på Tallinkryssning o kommer hem på söndag...

Träääningsvääärk :/

Jag själv ska först i vfu:n imorn en sväng och sen ska jag till tandläkaren vid 1 :S usch jag kommer säkert ha nått hål... Tycker inte om att gå till tandläkaren, o inte nu när man fyllt 20 heller, svin dyrt ju!

Ne ska försöka hitta på nått o göra, är smått uttråkad!

/cec.

Regn och rusk!

Usch och fy för detta väder, skulle va mkt bättre med lite snö och -5. Och så massor sol så klart :) Så himlans mkt finare än regn, moln och grått.
Har varit på Vfu:n idag igen, alla barn fick ju sprutan igår men ingen var sjuk idag så jag antar att sprutan inte är så farlig? De var bara min handledare som inte mådde 100% idag, undrar om vi vuxna får starkare dos? De borde nog va så tror jag annars vore de ju lite konstigt.

Ikväll hade jag tänkt att träna innebandy men jag vilar min fot från dom snabba vändningarna och kör istället styrka med fotbollslaget. Innebandyn är så sent så om jag åker på den kommer jag nog inte upp i tid till vfu:n imorn heller.

I helgen ska M på Tallinkryssning, och supa massor och köpa sprit så att vårat barskåp slipper eka tomt längre. Måste bestämma vad jag ska köpa också. Bacardi Melon iaf, och kanske en vanlig vodka o så en platta cider kanske blir bra.

Funderar på om jag ska ut o gå en sväng bara för att försöka bli lite piggare :P så mysigt när jag är i linghem för då kan jag gå ut o gå med Unni :) Hon är så sjukt söt!

Unni när hon var en liten valp :) Sjukt grym sovställning, hon gillar fortfarande o ligga så! Benen i kors ;) Gullungen! Valpmage också helt rund, den är borta nu. :)

Ska gå en lillsväng med henne nu tänkte jag!

/Cec.


träna snart

Har precis planerat klart lektionen jag ska ha för barnen i matte imorn, fortsättning från idag bara så de va inte så svårt. O så har jag utvärderat min lektion från idag, jag tyckte den gick sämre än igår men min handledare tyckte att det gick bra. Så jag får tro på henne! :) (Har Vfu/praktik nu)



Väntar på att Micke ska komma hem nu så att vi kan gå och träna innan jag blir allderles för trött här i soffan ;) Bäst är att gå o träna innan man har hunnit gått ner i varv när man inte har hunnit tänka på att man är trött. Nu skulle de vara riktigt skönt o bara sova en snabbis men jag blir bara tröttare sen så jag hoppar nog över det!



Idag ska vi nog träna mage och någon mer muskelgrupp, vet inte vilken än för vi har inte bestämt och sen blir det lite konditionsträning också. Springa 3 km på löpbandet och sen gå lite. Puh hur ska jag orka? känns som att jag skulle kunna somna nu o sova tills imorn! ;)

Är redan hungrig också, vet inte vad vi ska hitta på o käka idag. Kanske kyckling lr nått. Har några tacobröd kvar sen igår så de kanske får bli kycklingtaco. Gott :P Måste peppa mig själv lite nu så jag orkar träna!

 
Fan nu blev jag ännu hungrigare, får äta banan innan vi tränar ;)

/cec.

Nyttig?

Jag och Mikey har blivit ganska nyttiga nu om ma jämför med vad vi var för nån vecka sen när vi typ aldig orkade laga mat så det blev att vi käkade pizza, mcd och det ledde också till att vi käkade massor godis och chips.
Men nu har vi kolhydratfria veckor så nu äter vi mest kött, fisk och fågel ;) + sallad. hehe.
O så har vi börjat träna mera också! Har inte varit sugen på gott hittils men de lär väl komma!
Jag ska försöka vara nyttig och träna massor fram till jul och sen ta ett uppehåll med det när vi är i Hede o sen börja igen när vi kommer hem därifrån!



Har Vfu nu i två veckor, det är jätte kul och jag trivs hur bra som hellst! klassen är underbar och min handledare är också toppen!

Längtar tills jag är klar, vill va lärare nu! :)

Nu ska jag kolla på tv! Hade

/cec.

RSS 2.0