what to do?

Har varit och tränat, armar och axlar. Det är tråkigast av alla muskler, jag är så sjukt klen i armarna. haha. Men problemet är att jag inte vet vad jag ska göra ikväll. Antingen åker jag till Linghem eller så stannar jag i stan. Men egentligen vet jag inte om jag har så stor lust med något av de, om jag åker till Linghem så kommer det bli en lugn kväll med syrran, mamma och pappa. Förhoppningsvis kommer vi grilla. Om jag är i stan kommer jag nog umgås med Micke och Rickard, dom ska väl grilla och dricka tror jag och jag är inte sugen på att gå ut.

Om jag ska gå ut vill jag göra det med några kompisar, ska nog ringa och kolla vad folket ska göra ikväll... Då kanske jag får mer lust att hitta på nått.
I helgen ska jag inte göra mkt, bara planera det sista till vfu:n och ta det lugnt. På söndag har jag fotbollsmatch och sen ska jag till sjukgymnasten och kolla ljumsken/höftböjaren och ryggen.


Länge sen. Vill utomlands.

/Cc.


Noll motivation

Åh det suger, har verkligen ingen motivation till att plugga. Det går bara inte, jag vet inte vad jag ska skriva :/ Har diskat iaf och det är väl bra... Men men kanske iaf ska skriva av planeringen jag gjort på datorn så det är lite mer strukturerat men vet inte om jag har motivation till det ens.

Lika bra att ta tag i det så jag har det gjort och slippa få dåligt samvete...

Ha en fin valborg...

/Cc.


Bilder och planer för dagen


Söta mormor utanför hennes lägenhet.


Jag.


Carro och mormor plockar vitsippor :)

Jag och Micke har varit ute och gått. Jag ska snart käka frukost och sen ska jag börja plugga. Har tänkt göra klart uppgiften om min egen utveckling och sen planera vfu:n lite. Micke skulle komma hem runt 1 så då ska vi till gymmet, sen blir det nog grillning ikväll. Får se om det blir i stan eller i Linghem.

Dags för frukost.

/Cc.

Dagen

Var ute och gick imorse runt ån med Micke, gick och hämta hans cykel hos Martin och sa hej då till hans föräldrar som skulle åka vidare till Uppsala och sen Örebro. Sen cyklade vi upp till skolan vid 9, jag hade matte och svenska idag. Riktigt roligt på båda lektionerna så dagen gick fort.

Efter skolan åkte jag hem och bytte om för att träna mage, rygg och höfter. Hann även med att sola :). Sen åkte jag direkt till fotbollsträningen, tyckte det var en kul träning idag men nu gör ryggen ont igen :/ Men det går nog lagom över till matchen på söndag.

Nu har vi precis käkat pastasallad med kyckling jag och Micke, vi kollar på hockeyn också. Sverige mot Tjeckien. Andra börja nu. Hörs imorn. Då lägger jag in lite bilder från när vi var hos mormor.

/Cc.

Hos Martin

Sitter hemma hos Martin med Micke och deras föräldrar, mina svärföräldrar :) Vi har varit på Ikea och handlat lite prylar till Martins lägenhet. Vi har också käkat hamburgare, det var mums!

Mormor mådde bra, vi var och handlade, plockade vitsippor, fikade, åt god mat och pratade minnen. Har med andra ord haft en supermysig dag!

Vi ska nog snart hem, Micke skulle plugga lite och jag ska bara vila upp mig. Måste vara piggare imorn än vad jag varit idag. Ska både orka till gymmet och fotbollsträningen har jag tänkt. Nu har jag ringt sjukgymnasten så jag ska dit på söndag så ska hon kolla ryggen och höftböjaren/ljumsken. Hoppas hon vet vad som är fel iaf så jag kan göra nått åt det sen.

Ha det bra, skriver imorn nån gång.

/Cc.

åker till mormor

Hörs ikväll, hinner inte skriva nu!

Förlorade matchen

Hej hopp gummi .....! Har käkat lite efter matchen och nu sitter jag i Linghem och kollar lite grejer på datorn. Vi förlorade matchen på straffar, så surt. Domarn missa en klockren hands i staffområdet, hade han sett det så hade vi haft chans att vinna matchen eller ja om vi hade satt den hade vi fan vunnit.

Men iaf vi spelade en bra match och ska vara nöjda med spelet, men det är klart det känns surt precis nu. Idag tyckte jag Lollo var bäst på planen, grymt stark i närkamperna.

Har fått ny träningsoverall och träningsställ, grymt skönt. Sitter och myser i träningsoverallen nu. Ska strax lägga mig i sängen och läsa SOLO, sen ska jag sova. Imorn ska vi fira MORMOR :) Så mysigt, hoppas vädret är bra. Mormor ville plocka vitsippor :)

/Cc.

Lat som f*n

Åh jag är bara för lat idag, har sovit 1 timme till nu. Höll på att glömma att jag tvättade så fick stressa ner till tvättstugan nu, hoppas bara tvätten hinner torka på 40 min. Tvättiden tar slut vid 12. Men det ska nog va lugnt.

Fick matlåda med mig hem från Martin igår så den maten ska ätas upp innan jag går upp till skolan... Måste gå eller åka buss så än så länge lutar det åt att gå. Måste piggna till innan matchen så lite frisk luft skadar nog inte :)

Har lite att fixa nu. Skriver ikväll efter matchen, är i Linghem då. Ska sova där för imorn fyller söta mormor 83 år så vi ska dit o fira henne :)

/Cc.

Tvättar

God morgon :) Jag och Micke var uppe redan vid 7 och promenerade runt ån, han var tvungen att va i skolan halv 9. Så nu sitter jag vid datorn, håller på att tvätta kläder. Ska plugga lite också innan jag ska vara i skolan vid 14.

Ikväll (direkt efter skolan) har jag fotbollsmatch så pappa är snäll och hämtar mig vid skolan så vi kan åka direkt till samlingen. Känner mig sjukt trött i kropppen nu men förhoppningsvis är jag piggare sen. Det är Östgötacupen som gäller idag och vi ska möta Boren div 2, så vi har en straff som vi verkligen måste sätta. Annars är vi nog rätt körda. Micke och hans föräldrar kommer också och kollar på matchen vilket gör mig lite extra taggad, måste ju vara bra då ;)

Ne nu är det dags att ta tag i pluggandet. Är hur opepp som hellst :/

Ha en bra dag :)


Laget på cupen i Tranås.


U-lagsmatch förra året, jag gör mål några sek efter :)

/Cc


Läst Sixten

Va ju på biblioteket förut och lånade en ny bok, eller Josefin lånade en på biblioteket och jag lånade samma bok av Malin. Sixten som är skriven av Ulf Stark. Den handlar bland annat om mobbning, kärlek, vänskap och att ha skilda föräldrar. Jag tror den kommer passa min vfu-klass bra. Hoppas det iaf, har ju aldrig träffat klassen. Det enda jag vet är att det är en 5:a.

Det var jätte gott med spagetti och köttfärssås. Åt massor, var så hungrig efter träningen. Micke, Rickard och Martin är och tränar nu. Jag funderar på om jag ska gå en promenad, skulle viljat haft Unni (mammas och pappas hund) här så jag slapp gå själv. Ska vänta tills Micke kommer hem och se om han vill gå en sväng.

Ha en bra kväll :)

/Cc.

Käk

Ska ner till Martin (Mickes bror) där dom två och deras föräldrar håller hus. Vi ska äta middag. Köttfärsås och spagetti blir det. Jag och syrran har precis varit och tränat på gymmet, det blev mage och rygg idag. Vi hoppade över konditionen på grund av att vi har match imorn och att Carro spelade match igår också.

Nu ska jag ta på mig lite kläder och sen gå ner till Martin.

/Cc.

Lite bilder

Två bilder från Linghem igår och en bild nyss när jag gick runt stångån.


Unni sitter i mitt knä i solstolen. MYS :)


Blåsippor :) VÅR


Stångån nyss :)

Nu är det dags att duscha och sen börja plugga.

/Cc.

Trött

Va trött jag är idag, kanske för att det är måndag igen. ska gå ut på morgonproenad nu så kanske jag blir lite piggare. Idag ska jag till biblioteket med Josefin igen, böckerna vi lånade kändes inte helt hundra så vi ska leta efter en ny.

Efter det har jag lektion 13-17, usch och fy det känns tungt. Men förhoppningsvis är vi klara på två timmar. Innan vi går till biblioteket har jag tänkt att plugga lite själv med examination 1, om min egen utveckling.

Ne nu ska jag gå en sväng, hörs senare.

/Cc

Bilder

Två bilder från igår, vi spelade biljard.


Jag och Micke, mina nya skor är också med :)

pannkakor

Micke lagar mat, ska bli gott. Blir nog lugnt ikväll, är trött. Dagen i Linghem har varit bra, mamma och jag var ute och gick sen kollade jag på u-lagets match. Den slutade 2-2, motståndarna gjorde mål i sista minuten :/ sjukt surt.

Ne ska hjälpa Micke lite nu.

/Cc.

Mot Linghem

God morgon! Har precis varit ute och gått morgonpromenad, själv den här gången då Micke och hans bror ligger och sover. Dom var ute igår... Nu ska jag snart åka till Linghem, men innan det ska jag äta frukost och göra mig i ordning.

Skriver kanske nått när jag är i Linghem.

/Cc.


inte idag igen :/

har ont i magen igen och nu är klockan bara halv 6... Skulle ha åkt till Norrköping på en kompis utflyttningsfest men så blir det ine pga magen. Den blir ju inte bättre av alkohol direkt. Och jag kommer ändå ha ont om jag åker dit men är nykter så det blir inte kul i vilket fall. Jag som inte träffat Elin på hur länge som hellst, saknar henne som fan :(

Men men jag får vara hemma och ta de lugnt istället, några av Mickes kompisar kommer hit senare och spelar xbox så jag behöver inte vara ensam iaf...

Just nu kollar jag och Micke på hockeyn, idag har vi än så länge gått morgonpromenad, varit en sväng på stan och tränat. Ska kolla vidare på hockeyn nu. Förresten jag köpte nya skor idag :) as snygga. Kan visa en bild senare.

/Cc.

skitmage

hatar min mage, den tål typ ingenting. I matväg ålltså. Varje kväll gör den typ ont, så fort jag sitter still en stund... Helt jävla uppblåst och ond, det går inte över förens på morgonen heller så ibland vaknar jag och har ont mitt i natten. Jag vet att jag borde söka för det och typ ta reda på hur jag ska göra för att inte få ont. Kanske dags att ta tag i det efter helgen.

Nu ska jag duscha och sen ska vi se på en film.

/Cc

glass i regn= kallt

Det var jätte fint väder när vi gick runt ån men helt plötsligt dök det upp massor moln och när vi hade gått klart och skulle köpa glass började det REGNA :( Men men vi gick och köpte våran glass ändå, det var supergott men nu fryser jag som fan.

Våran match blev inställd idag då planen vi skulle spela på inte är spelbar eftersom de tydligen hade snöat en dm på den igår. Tycker det borde ha smält nu? Jaja istället ska jag till gymmet lite senare och träna höfer, rumpa och kondition.

Vi hann även med att kolla en snabbis på Gina och jag hittade två toppar på rean, orkade inte prova men det skulle jag kanske gjort då jag inte gillade nån av dem speciellt mkt när jag testade nu. Haha.

Ska lägga mig i soffan och kolla på lite topmodel avsnitt på datorn tror jag :) Hoppas M kommer hem o myser med mig snart!

/Cc

ska träffa tjejerna i klassen

vi ska ses halv 11 och gå en promenad runt stångån. Om det fortfrande är sol efter promenaden kanske det till och med kan bli en glass på BOSSES GLASSBAR!!! Godaste glassen i Linköping.
Ska göra mig i ordning lite halvt så jag inte ser ut som en zombie på promenaden.

Ha en bra dag!

/Cc

snabt inlägg

ska snart iväg till bibblan med Josefin, tänkte bara lägga upp dagens outfit.

Jeansleggings veromoda, linne monkey, top gina tricot, converse

Snart mat

Ska strax äta lite, nu är jag varm igen iaf :) Chill. Har pluggat lite nu, skrev kanske 2 sidor sen har jag letat efter lite böcker. Hittade en på 80 sidor, Viktor och Sanna som ska handla om bland annat mobbning. Ska kolla om den går att låna på biblioteket eller om dom har något bra tips på en annan bok. Jag och Josefin ska dit vid halv två och kolla lite och planera lektioner utefter boken.

Ikväll har jag fotbollsträning, hoppas jag inte får så ont i ryggen. Måste kanske kolla upp vad det är för fel om det inte går över :( Orkar inte. Men iaf sen har vi studentinnebandy match jätte sent ikväll, får se om jag ska vara med beroende på hur ryggen känns efter träningen. Måste kunna vara med på fotbollsmatchen imorn också.

Ne ska käka lite, diska och sen till bibblan en sväng!

/Cc.

Fryser

Var ute och gick en promenad innan frukosten i det fina vårvädret snöovädret. Fy det var riktigt kallt så nu sitter jag med en stor filt framför datorn. Ska nog göra mig lite te.

Idag ska jag iaf skriva lite på examninationsuppgiften, försöka hitta en bra bok som passar 9-12 åringar. Vi ska göra ett litteraturprojekt på vfu:n, så om ni har en bra ungdomsbok som är pratvänlig så kommentera :D Ska söka lite på internet också.

Ne nu ska jag dricka te, försöka bli varm och sen börja plugga :)

/Cc

snö!?

Nu snöar det också, usch. Vill ju ha sommar :) Ska gå o handla lite och sen laga kycklinggryta med ris! :) Micke håller på o diskar så de går o vistas i köket igen! Jag har skrivit en sida på examinationsarbetet och tar en lång paus till imorn då jag tänkt o skriva iaf två sidor till!

Planering för resten av dagen: handla, laga mat, träna rygg och mage på gymmet så jag slipper det imorn för då har jag fotbollsträning, duscha igen, äta, kolla hockey, sova.

Ne nu ska jag springa ner till Netto i snöfallet, skriver nog inte mer idag så ha en bra kväll.

/Cc

började regna

det började regna precis när jag gick ut till cykeln för att cykla upp till skolan, då ångrade jag mig så nu sitter jag i sovrummet och pluggar vid mitt lilla skrivbord. Håller på att skriva en examinationsuppgift som ska vara inne i maj men jag kommer inte ha tid o skriva den när vfu:n börjar så jag tänkte försöka bli klar den här veckan. Den får bara vara på 4-5 sidor så det kommer nog gå bra. Den handlar om min utveckling under andra året på min lärarutbildning ;)

Till sommaren behöver ni som läser inte läsa om tråkiga saker som plugg längre utan då blir det mer om jobb i Norge och min och Mickes planering inför resan som förmodligen (om det blir som vi tänkt) börjar i januari 2011.

Ne nu ska jag plugga vidare och sen försöka leta efter lite jobb, skulle behöva skriva ett CV också :/ Är inte bra på sånt.

/Cc.

mkt att göra

har precis varit på gymmet o tränat armar, axlar, bröst och kondition. Funderar fortfrande på om jag ska orka upp till universitetet idag eller inte, fick inte ut så mkt av lektionen igår och de är en liknande lektion idag. Men jag får säkert dåligt samvete om jag inte går så de är nog bara att cykla dit och genomlida 3 timmar matematik idag också.

Om en och en halv vecka är det dags för vfu (praktik) igen, den här gången ska jag vara i klass 5A. Känns som jag har en milijon grejer att fixa innan den börjar så imorn ska jag ta tag i det. Efter vfu.n är det bara 3 veckor kvar i skolan innan sommarlovet. Jag måste verkligen ta tag i att söka jobb i Norge nu. Usch jag hatar att ha fullt upp :(
 
Reebok reklamen, de skorna som ska ge bättre rumpa och ben. Funkar det? Skulle ju va grymt om det gjorde de, då ska jag köpa nya promenadskor :P

/Cc.

spinning

Har varit på spinning, så sjukt jobbigt det var idag igen. Precis som förra veckan om inte jobbigare, puuh! Nu har vi precis duschat och käkat. Ska kolla på Inter- BARCA som börjar snart :)

Hur gott är de inte med vindruvor (kärnfria såklart)? Jag älskart ;)


Jobbigt men bra träning.
Vilar ryggen från fotbollen tills på torsdag, bra att ha ett gymkort då! Tränar på Actic (Nautilus) om nån läser och undrar. Vet inte hur jag ska göra med fotbollen förövrigt, tycker att jag mest är skadad hela tiden :(

Ne nu ska jag kolla fotboll och äta mer vindruvor  :)

/Cc.

duktiga

har varit i skolan och sen var jag o syrran på gymmet, körde mage, rygg och kondition. Nu ska jag bara laga mat och duscha innan jag får slappa och kolla på hockey :) Nice.

Börjar med att duscha, kan behövas efter träningen ;)

/Cc.

vardag

Nu är det ny vecka och jag tar nya tag! Vi förlora fotbollsmatchen igår med 0-1 men det är glömt idag. Jag och M har precis tagit en promenad i morgonsolen runt Stångån. Vi pratade lite om jobb och framförallt resan till Asien. Ska bli så himla underbart, bara man får ett jobb så vi känar ihop pengar så det räcker.

Nu ska jag göra mig iordning, skumläsa några kapitel i en bok och sen åka upp till universitetet mellan 11-15. Sen blir det att cykla hem igen och träna. Måste nog börja kolla på lite jobb i Norge också, skulle ju va skönt att ha ett jobb innan vi hyr ut lägenheten i ett år. Om nån vill ha en tvåa i centrala Linköping i ett år eller vet nån som vill är det bara att säga till :)

Ne dags att ta tag i dagen!


Stångån för några dagar sedan!

/Cc.

serien börjar kl 12.oo

wohoo snart första matchen på gräs för i år och första matchen i serien. synd bara att det blåser storm ute! måste packa väskan o åka ner till samlingen nu.

/Cc.

promenad

satt och skrev ett långt inlägg nu men jag råkade trycka bort det :( men det var inget intressant ändå! Har iaf varit ute o gått med mamma och unni i spåret, riktigt skönt!

Är avis på syrran som har bokat en resa till Kreta idag, 3 juni åker hon och en kompis dit. skulle vilja följa med men har examination den veckan, buhuu :(

ska fixa lite te nu sen ska jag kolla om det går nån bra film på tv:n.

Lite bilder från pappas dator.


Alla pappas bilder på dator liknar den här, han älskar att jaga.

/Cc.

Linghem

Är i Linghem, jag och mamma ska precis plantera några blommor. Jag ska även få med mig några blommor som jag och Micke kan ha på uteplatsen :) MYS! Jag skulle iofs nästan hellre ha en ballkong pga alla fimpar som folk slänger ned och att det oftast finns lite tak över som skyddar från regn.

Men lite framtidsplaner: Just nu pluggar jag ju till lärare men har till sommaren tänkt att ta ett studieuppehåll på ett år. Så först ska jag, Micke och Danne åka och jobba i Norge (hoppas vi får jobb) i ett halvår, sen är det tänkt att vi ska ha fått ihop pengar för att resa ca 5 månader och sen komma hem och fortsätta plugga igen. Det är iaf tanken!

Ne mamma väntar!

/Cc.

RSS 2.0